Over ons timmerbedrijf

Tevreden vaste klanten – onder meer bestaande uit aannemers, Verenigingen van Eigenaren en particulieren – zijn het resultaat van onze tomeloze inzet en professionele aanpak. Ook voor u maken we graag houten trappen, kozijnen, deuren en ramen op maat.

Bijna 40 jaar ervaring met houtwerk op maat

Timmerfabriek Lemmens in Nuth werd in 1976 door John Lemmens opgericht. Naast de oude watermolen lag een schuur. In deze schuur werden de eerste timmerwerkzaamheden voorbereid. Vader John begon in eerste instantie met renovatiewerkzaamheden bij particulieren. Voor hen maakte hij voornamelijk kozijnen en deuren. Klanten waren zo tevreden dat ze steeds terug bleven komen voor nieuwe aanvragen.

Verhuizing locatie houtbewerking

In 1992 was de loods te klein en verhuisde het bedrijf naar de Thermiekstraat 28 in Nuth. Zoon Frank voerde in 1995 zijn eerste veranderingen binnen het bedrijf door. BRM Bouw was de eerste aannemer waar Timmerfabriek Lemmens mee samenwerkte. In 1999 namen zoon Frank en zijn vrouw Bianca de zaak definitief over.

Toekomst van de fabriek

De toekomst van Timmerfabriek Lemmens ligt in handen van de nieuwe generatie. De kinderen van Frank en Bianca zijn inmiddels achter in hun tienerjaren. Beiden hebben interesse en passie voor ondernemerschap. Zowel in de houtindustrie als voor de autotechniek. Beiden vormen de 6e Timmerfabriek-generatie en bereiden zich voor om het bedrijf over te nemen.