Timmerfabriek Lemmens

Maatwerk van de bovenste plank

Wat wij voor u kunnen maken

Timmerbedrijf Lemmens, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen om uw woonomgeving te verrijken. Als specialisten in houten timmerwerk leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor ramen, deuren, kozijnen, garagepoorten en schuifpuien.

Verfraai uw woning met karaktervol maatwerk

Onze toewijding aan kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staat centraal in elk project dat we aannemen. 

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de precisie in ons werk, maar ook de aandacht voor detail. Elk stuk hout wordt zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap bewerkt, waardoor we niet alleen functionele, maar ook esthetisch aantrekkelijke oplossingen leveren.

Ontdek ons brede gamma aan maatwerkproducten

Of u nu op zoek bent naar karaktervolle houten ramen die perfect passen bij de stijl van uw woning, duurzame deuren die een warm welkom bieden, of kozijnen die een tijdloze uitstraling toevoegen, wij staan klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze expertise strekt zich uit tot garagepoorten die niet alleen bescherming bieden, maar ook een naadloze integratie met het uiterlijk van uw huis garanderen. Daarnaast bieden wij schuifpuien die een naadloze verbinding tussen binnen en buiten mogelijk maken, waardoor u kunt genieten van een harmonieus samenspel van natuurlijk licht en warmte.

0 +
tevreden klanten

Over Timmerfabriek Lemmens

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk

Vraag vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan!

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht kunt u hieronder het antwoord vinden.

Biedt Timmerfabriek Lemmens garantie?

Bij ons heeft u jarenlange garantie op uw product. Zo krijgt u 10 jaar garantie op ramen, trappen en buitenkozijnen. U krijgt 6 jaar garantie op buitendeuren en 5 jaar garantie op binnendeuren en binnenkozijnen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze partners