Timmerfabriek Lemmens

Maatwerk sinds 1976

Tevreden vaste klanten – onder meer bestaande uit aannemers, Verenigingen van Eigenaren en particulieren zijn het resultaat van onze tomeloze inzet en professionele aanpak. Ook voor u maken we graag houten trappen, kozijnen, deuren en ramen op maat.

Deuren

Kozijnen

Trappen

news-15.jpg

Waarom Lemmens _

Bij ons bestelt u uw trap of kozijn, gemaakt van de beste houtsoorten en met 10 jaar garantie.

Met grote en met kleine houtbewerkingsmachines produceert Timmerfabriek Lemmens uw speciaal ontworpen kozijnen, ramen, deuren of trappen. Wij zagen met grote precisie het hout en plaatmateriaal tot kleinere stukken en latten. Vervolgens schaven en frezen wij dit tot de juiste onderdelen voor uw trap of kozijn. Omdat we alles op maat maken is precisie, discipline en concentratie vereist.

Bij ons heeft u jarenlange garantie op uw product. Zo krijgt u 10 jaar garantie op ramen, trappen en buitenkozijnen. U krijgt 6 jaar garantie op buitendeuren en 5 jaar garantie op binnendeuren en binnen kozijnen.

Timmerfabriek Lemmens is gevestigd in Zuid-Limburg, maar we leveren in heel Nederland. Ook als u in Friesland woont, kan er een mooie trap van ons timmerbedrijf in uw woning pronken. Machinale houtbewerking zetten wij in voor particulieren en kleinbouw, kleine en grote aannemers. Door de heldere communicatie en het regelmatig contact blijft u betrokken vanaf de bestelling tot en met de aflevering. Neem contact met ons op voor een bestelling.

1 +
Jaar ervaring
1 %
Maatwerk
3
Generaties
10
Jaar Garantie

Our clients

Driving technology for leading brands

Terug belverzoek

Adres Thermiekstraat 28 6361 HB Nuth