Dankzij machinale houtbewerking kunnen we de onderdelen van uw kozijn, trap of raam sneller zagen, schaven en afwerken. Omdat het machinaal bewerken sneller verloopt dan met de hand, ontvangt u uw bestelling ook sneller. Naast dat machinale houtbewerking snel is, bespaart het u ook geld.

Machinale bewerking, wat is het?

Timmerfabriek Lemmens levert trappen, kozijnen, deuren en ramen in alle afmetingen. Kies uit verschillende houtsoorten en losse onderdelen voor de afwerking. Ramen ontvangt u compleet, inclusief het glas in uw raamwerk. Voor alle speciale verzoeken en afwijkende maatvoeringen gaan wij graag de uitdaging aan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Met grote en met kleine houtbewerkingsmachines produceert Timmerfabriek Lemmens uw speciaal ontworpen kozijnen, ramen, deuren of trappen. Wij zagen met grote precisie het hout en plaatmateriaal tot kleinere stukken en latten. Vervolgens schaven en frezen wij dit tot de juiste onderdelen voor uw trap of kozijn. Omdat we alles op maat maken is precisie, discipline en concentratie vereist.

Nieuwe houtbewerkingsmachines voor perfecte afwerking

Doordat we de onderdelen van een kozijn of trap op maat zagen en schaven met machinale houtbewerking zijn ze volmaakt afgewerkt. Vervolgens werken we de componenten af en zetten we de onderdelen in elkaar. Dit proces is – vanzelfsprekend – sneller dan wanneer we het met de hand doen. U ontvangt dankzij machinale bewerking uw bestelling dus ook eerder.

Recentelijk zijn er een aantal machines vervangen en zijn we in staat om meer verschillende producten te fabriceren.

Onze producten variëren van deelprojecten die op wens van de klant worden uitgevoerd, tot aan een grote partij voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Wij bieden machinale houtbewerking voor particulieren, kleinbouw en aannemers.

Met een CNC schaafmachine en een CNC inkroosmachine bewerken we diverse houtsoorten tot speciaal voor u ontworpen kozijnen, trappen, deuren en vensterbanken.