Kozijnen & Ramen

Het design voor het huis waar wij in leven

Wij zijn een volledige intrior bedrijf gevestigd in Limburg Nuth

Als timmerbedrijf zijn wij al 30 jaar gespecialiseerd in houten kozijnen. Voor nieuwbouw woningen, bedrijfspanden en renovatie kunt u bij ons terecht voor maatwerk kozijnen. 

Duurzaamheid, Service en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kozijnen op maat

Wilt u houten kozijnen op maat gemaakt of moeten uw kozijnen vervangen worden? Wij nemen uw complete zorg uit handen. Van begin tot het einde begeleiden wij u in het maken van de juiste keuze bijvoorbeeld over het type hardhout dat uw wilt gebruiken voor uw kozijn. Wij maken een gespecificeerde offerte, en komen na opdracht op locatie alles doorspreken en inmeten.

De houten kozijnen worden in onze timmerfabriek gemaakt en gelijk voorzien van een dubbele grondverflaag

Alle kozijnen kunnen op locatie worden bezorgd en kunnen door ons geplaatst worden en desgewenst voorzien van beglazing. Draaiende en schuivende onderdelen worden door onze specialisten al gemonteerd in de fabriek. Kozijnen vervangen kan zodoende in een korte periode gedaan worden.

Ramen

Situaties kunnen verschillen en vragen soms om een unieke oplossing. Daarom adviseren wij u graag bij de keuze uit ons assortiment draaikiep, en naar binnen- en buiten draaiende ramen. Enkele of dubbele tochtprofielen, extra isolerend of veiligheidsglas, inbraak werend hang- en sluitwerk. Vanzelfsprekend spelen ook warmte- en geluidsisolatie een rol bij de keuze.